Следва

Пъстърва за протеинова вечер. С горчица, за да е леко пикантна

Свински пържоли със сушени плодове. Защо да не опиташ?!

Пържолите се начукват и осоляват, докато маслото се разтопи на бавен огън. Добавяме месото в тигана с масло...

All About Life преди 12 години

Всяка вечер кулинар ще е нещо като гид на гурме почитателя, домакинята, пълна с изненади или просто още един извор на идеи какво да сготвиш, за да е вечерята или обядът по-специален.

И след като е доказано, че любовта на мъжа минава през стомаха, ти имаш още едно много силно оръжие за завладяването на сърцето му.

Всеки делничен ден по една рецепта, която не обещаваме да е гениално проста, но пък гарантираме, че ще е изтънчена, изпробвана от старо време или препоръчана от теб, защо не, която ще те вдъхновява за още кулинарни подвизи.


Свински пържоли със сушени плодове /кайсии, сини сливи, смокини или круши/

Необходими са ти: свински пържоли – за предпочитане от врат, масло, 50 гр сушени обезкостени плодове /за 1 порция/, половин супена лъжица ракия или ликьор.

Пържолите се начукват и осоляват, докато маслото се разтопи на бавен огън. Добавяме месото в тигана с масло, след което и плодовете без да бъдат допълнително обработени.

Слагаме ракията като може да се фламбира. Поднася се месото с плодовете и отделеният от тях сос.

Вкус като по учебник. Поднеси го с тежко червено вино! Например каберне.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.